۳۹
۶۳
خانــم

۷ سال هست ندول تیروئید دارم و حالا دکتر تشخیص جراحی دادن میخوام نظر شما هم با توجه سابقه بیماریم بدونم؟

7 سال هست 4 تا ندول تیروئید دارم . دکتر قبلیم دکتر عمرانی بودن فقط چک 6 ماهه میشدم و دوسال یکبار نمونه برداری انجام می‌دادم. همیشه میگفتن یکیش که اندازه اش از بقیه کوچکتر هست با بقیه اش فرق داره و بهش شک میکردن و نمونه میگرفتن ولی خداروشکر مشکلی نداشت . هیچ دارویی تو این 7 سال برام تجویز نکردن . تروییدم هم گفتن مثل ساعت دقیق کار میکنه و کم کاری یا پرکاری نداره . ماه قبل که برای چکاب پیش یه دکتر دیگه رفتم نمونه بردای کردن و گفتن داره تغییر میکنه و صد در صد باید جراحی بشه . میخوام نظر شما رو هم با توجه به نمونه ها و اسکن هسته ای که قبلا انجام دادم بدونم

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران