مشکل کم کاری تیرویید و پرکاری هورمون پرولاکتین و تستسترون و احتمال کبد ؟

سلام جناب دکتر تقوی،بنده جدیدا آزمایش دادم به علت نشدن دوره قاعدگی در این ماه و جوش زدن زیاد در بدن و صورت .در آزمایش S.G.O.T (AST) : 43 و S.G.P.T(ALT): 40 و پرولاکتین : 64.5 و T.S.H(CLIA): 6.2 و تستسترونم: 111.1 شد.
تشخیص دکتر زنان بالا بودن پرولاکتین و هورمون مردانه بوده و کمی هم کم کار شدن تیروئید.درخواست داشتم از نظر شما در صورت امکان بررسی شود .
داروهای تجویزی دکتر زنانم : کابرلین 0/5، اسپیرونولاکتون 25 ،دافاستون 10و پروژسترون تزریقی 50 میلی گرم و همچنین انتری داکس 100 است.
آیا احتیاج به مصرف دارو برای تیرویید و کبد دارم؟

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران