۶۲
۷۶
خانــم

سرفه های کرونایی؟

سلام،من خانمی62ساله هستم که ده روز کرونا گرفتم والان چندروز سرفه میکنم خیلی شدید طوریک قفسه سینم سوز میزنه وقتی سرفه میکنم وخلط خیلی خیلی زیادی داره،لطفا راهنمایی کنید چی استفاده کنم؟

1 پـاسـخ

  • با سلام.
    اگر سابقه بيماري زمينه اي ريه از قبل نداريد و واکسيناسيون 3 دوز را انجام داده ايد ،نگران نباشيد .
    اکسيژن خون خود را چک کنيد ،در صورتيکه بيشتر از 95 در صد باشد و تب و لرز هم نداريد احتمالا شما دچار حساسيت مجاري تنفسي بعد از ابتلا به اميکرون شده ايد و اين سرفه ها ممکن است حداکثر تا يکماه ادامه داشته باشد و اهميت باليني ندارد.
    مواد غذايي حساسيت زا استفاده نکنيد .مايعات بيشتر ميل کنيد .مي توانيد به صورت موقت از اسپري سروفلو 125 هر 12 ساعت يک پاف و قرص مونته لوکاست هر شب يک عدد استفاده کنيد.(در صورت عدم حساسيت قبلي به اين داروها)
    اگر سرفه ها بيشتر از 3 هفته طول کشيد بايد معاينه ريه انجام شود و عکس ريه تهيه شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران