الرژی ازبچگی همراه باسبنوزیت مزمن وگوش،دردکه علت همه الرژی بوده؟

باسلام خدمت جناب دکترجعفری
بنده سالیان سال هست که درگیربیماری الژی هستم
وخیلیاذیت شدم طوریکه چشمهام همیشه خارش داده وگلوم وگوشدردهم دارم که علتش گفتن الرژی بوده وسبنوزیت مزمن جوریکه بایه سرماهوردگی ساده بنده همه این اعضام درگیرمیشه وخبلی زیاداذیت میشم چندماه پیش یه کتربه بنده تست گرفتن وپیشنهادواکسن الرژی دادن ازانجایی که حساسیت بنده بالابودباواکسنهایط که بایدمیزدم چندسال طول میکشیدوخیلی هم هزینه بربودممنون میشم بفرمایین راهکارشمابه چه صورته
بنده ازشیرازهستم

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران