٢٣
٦٣
خانــم

آیا زانو ضربدری با ورزش اصلاح میشود؟

سلام وقت بخیر"دختر 23ساله ای هستم،در سن 16 سالگی دكتر تشخیص داد ضعف عضلانی دارم برایم كلسیم و ویتامینDتحویز كردم تا سال گذشته قرصها را مصرف میكردم حالا حدود یكسال كه قرص كلسیم نمیخورم خودسرانه قطع كردم(چون صبح ها هم قرص برای تیروئید كم كار مصرف میكردم)جدیدا در در اكثر مفاصلم حس میكنم.زانوهام خیلی ضربدری شكل شده.كلا اعتماد به نفس و امید به زندگیم از دست دادم،امكان داره الان با فیزیوتراپی یا ورزش فرم و شكل زانوهام به حالت عادی برگرده،حاضرم كل زندگیمو هزینه درمانم كنم آیا امكان برگشت زانو هام بحالت عادی هست یا عمل كنم از عمل میترسم
خواهشمندم پاسخ بدید
باتشكر

9 پـاسـخ

  • سلام به شما .خانم محترم .بله احتمال درمان با فيزيوتراپي وجود دارد ولي بستگي به عوامل زيادي دارد همچون شدت انحراف زانو و وزن شما و... .پس بايد در اولين قدم با يک پزشک ارتوپد يا يک فيزيوتراپيست مشاوره کنيد و بعد از بررسي کامل و معاينات دقيق و انجام ازمايشات و عکس قدم در راه درمان بگذاريد .اين پروسه زمان بر هست و لازم ميباشد حدود 6 ماهي تحت نظر ارتوپد و فيزيوتراپيست خود باشيد .ولي زمان را از دست ندهيد جوان بودن شما فاکتور مثبت مهمي در بدست اوردن نتيجه خوب هست .نوفق باشيد .با احترام فيزيوتراپيست آيگين ريحاني

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
  • سلام. با توجه به تيروييد کم کار احتمللا اضافه وزن دارين و اين خودش عامل زانوي ضربدري ميتونه باشه. زير نظر متخصص وزنتون رو کاهش بدين و با اين کار از پيشرفت انحراف زانو جلوگيري کنين. کنار اون از يه اورتوزيست که نزديک شماست مشاوره بگيرين و در صورت نياز کفي در کفش يا زانو بند بگيرين. در کنار اون با گرفتن يه عکس از راستاي اندام تحتاني ميتونين از احتمال عمل شدن مطلع بشين که نياز به ويزيت از نزديک متخصص و جراح هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام. بله بسياري از اختلالات راستايي از جمله knock knee يا زانو ضربدري اگر با مداومت فيزيوتراپي انجام شود درمان خواهد شد در غير اينصورت جراحي راه حل درمان است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • فيزيوتراپي بر پايه حرکت درماني خيلي کمک کننده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام.

    اگر شديد هست عمل کنيد و اصلا نترسيد. چون سن که بالاتر برود . اذيت ميشويد.

    تهران مطب اگر توانستيد تشريف بياوريد ببينم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام و احترام
    شايد لازم باشه جراحي کنيد و خودتون رو اذيت نکنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 545 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران