۱۰
آقــا

سلام دخترمن ۱۰ سال سن دارد وقدو وزنش کم است بهداشت هم مراجعه به متخصص غدد را تاکید کرده ۶ ساله بود که نزد دکتر سیامک شیوا بردم وایشان هم پایین بودن قد ووزنش راتایید کردن وگفتن سنش پایین است وزمان دارد اما با گذشت زمان تغییر محسوسی در وزن وقد او مشاهده نشد من اینترنتی موفق به گرفتن نوبت نشدم ونگرانم سن رشد او تمام شده وخودش روحیه اش تضعیف شده در مدرسه همسن و سالاش او را مسخره میکنن پنجم میخونه انگار پیش دبستانی روحن تضعیف شده من تا به حال اینترنتی نوبت نگرفتم برای گرفتن نوبت وحل مشکل دخترم راهنمایی فرمایی متشکرم ؟

در موردهورمون رشد واینکه ما ازدواج فامیلی هستیم وخاله ی همسرم دیابت داره واکثر هم خودم وخاله وعمه های فرزندم مشکل تیرویید دارند

بازدید : 4 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم کودکان در تهران