۳
۱۲
آقــا

کوتاهی قد پسر سه ساله؟

سلام خانم دکتر،من از خراسان شهر بردسکن مزاحم شدم،پسرم سه سالشه قدش الان هشتاد سانته موقع تولد پنجاه سانت بود،خیلی از هم سنی هاش و حتی از بچه هایی که سنشون کمتره قدش کوتاهتره،قبلا شیراز که بودیم دکتر بردیمش چندتا ازمایش و تست عرق و عکس از استخوان پا گرفتیم که دکتر گفت ازمایش ها موردی نداره رادیولوژی هم گفت که پاهاش کوتاهه،هیچ دارویی نداد و فقط چندتا کپسول تقویتی،که با نقل مکان کردن از اونجا درمانش ناتمام ماند الانم یک ساله که برگشتیم به شهرمون و هر روز بیشتر میفهمیم که چقد بچمون از بقیه کوتاهتره و خیلی نگرانیم شما رو به خدا راهنماییمون کنید

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    قد پسر شما براي کودک 3 سال خيلي کم هست اگر سن واقعا 3 سال باشه،15 سانت کم هست که خيلي عدد بالايي هست و زير منحني است پس حتما بايد به فوق تخصص غدد کودکان مراجعه کنيد تا از نظر کمبود هورمون رشد و ساير علل کوتاهي قد بررسي شوند و اقدامات درماني لازم انجام شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 283 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران