۱۲۷
۲۹
خانــم

دلیل لک صورت مصرف دیفرلین یا هورمون رشد؟

سلام خانم دکتر دختر من نزدیک یکسال امپول هورمن رشد و دیفرلین استفاده میکنه خواستم بدونم تا کی باید استفاده کنه الان 8 سالش.دکترش خانم فریبا نادری ولی الان مطب تعطیل

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    با توجه به سن ،مطمئنا حداقل تا يکسال ديگه بايد ديفرلين استفاده بشه.
    اطلاعاتي که داديد ناقص هست و واقعا در مورد هورمون رشد نميتونم دقيقا بهتون بگم.
    در مورد اينکه آيا بعد از يکسال ديگه هم ديفرلين رو بابد ادامه داد يا خير،باز هم با توجه به اطلاعات ناقص ،نميتونم اظهار نظر کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 232 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران