۱۸
۵۵
آقــا

تشنج بدون سابقه قبلی ؟

دخترم 18ساله برای کنکور درس میخونه .سابقه سردرد میگرنی داشته ازقبل .ولی چند وقت پیش بعد از خوردن نهار برای خواب به اتاقش رفت که بعد از چند دیقه شاهد تشنج او بودم برای اولین بار .
سی تی و نواز مغز گرفتن ازش مشکلی نداشت .دکتر اینجا قرص رهاکین 500 تجویز کرده ‌‌شب یکی
نگرانی من اینه ایا درس خوندنش باعث تشنج دوباره میشه ؟؟ امکان تکرار این وجود داره .و چیکار کنم که تکرار نشه خییلی نگران سلامتی وکنکورشم .واقای دکتر ایا این قرص و مقداری که استفاده میکنه مشکلی براش ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟
کمال تشکر و دارم از پاسخگویی شما

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در آشخانه