۱۸
۶۱
آقــا

اختلال نعوظ؟

سلام آقای دکتروقتتون بخیر.خسته نباشین.
من 18 سالم هست واقعیتش بدون هر گونه تحریکی اکثر اوقات دچار نعوط میشم.یعنی آلت تناسلی ام مکررا به حالت نعوط در میاد در طول روز.
که این خیلی منو اذیت میکنه.
از لحاظ انزال هم به شدت زودانزال هستم.
نطر شما چی هست.من برای این مشکلم چه باید بکنم که هر لحظه بدون تحریک دچار نعوط نشوم؟
و اینکه زود انزالی شدید من میتونه در آینده درمانی داشته باشه؟چون مجرد هستم فعلا هیچ کاری براش انجام نداده ام.

خیلی ممنون میشم منو در مورد این اختلال در نعوظ راهنمایی کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران