۴۴
۹۵
آقــا

تنگی مجرا؟

سلام دکتر من 5ساله تنگی مجرا دارم دو بار عمل گشاد کردن انجام دادم ویکبار هم عمل باز برداشتن تنگی وپیوند زدن دو طرف را انجام دادم که بعد دو سال عود کرد دوباره رفتم پیش همون پزشک تو مشهد اینبار
عمل گشاد کردن تو مطب با تزریق ژل اسکارفیل انجام داد وگفتن این عمل جدیدیه وگفتن هر دو روز یکساعت سوند نیلاتون قرمز را داخل مجرا نگهدارم که خیلی اذیت میشم حالا نمیدونم جواب میده یا نه خواهشا شما در رابطه با بیماری من چه پیشنهادی دارید ممنون

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران