چه راهی هست تا من دیگه صورتم جوش نزنه ؟ ؟

با سلام وخسته نباشید به خانم دکتر گرامی . من 21 سالمه و دخترم . خانم دکتر من تا حالا جوش نمیزدم . یه چند ماهی هست که جوش رو گونه هام وصورتم بوجود اومده . الان 22 سالمه وتو این سن زدم . خیلی عصبی و کلافه شدم . واقن ناراحتم . شما جوش های منو درمان میکنید بیام پیشتون ؟
یه راه حل بدید که دارم دیونه میشم .قول میدم براتون جبران کنم اگه جوشای صورتمو خوب کنید . دارم کلافه میشم .زودتر جوابمو بدید . بیام پیشتون یا نه ؟
ممنون خانم دکتر عزیز

بازدید : 241 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران