آیا تب شب هنگام و سردرد نشانه کروناست؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید
من حقیقتش دو روز مونده به عید فطر درحالی ک روزه بودم به مسافرت رفتم در طول راه خیلی تشنه ام شد ولی بازم روزه ام رو نگه داشتم وقتی رسیدم به مقصد بعدازینکه آبتنی کردم مستقیم رفتم جلوی کولر خابیدم تا دم افطار
حقیقتش الان دوروزه ک بعدظهر موقعه نزدیک به مغرب یهو احساس سردرد و تب میکنم خیلی کم طاقت میشم در طول تب گاهی اوقات گلوم خارش میده اگه سرفه میکنم همراه با خلط است سوراخ های بینی ام کاملا بسته میشن ولی دوباره زود خوب میشم البته من از سینوزیت هم رنج میبرم
بتازگی هم مواد مخدر رو کنار گذاشتم وقتی خیلی بیتاب میشم یک چهارم قرص متادون 20 مصرف میکنم البته گاهی اوقات
الآنم خیلی استرس دارم ک شاید کرونا دارم خدایی نکرده
ممنون میشم اگه راهنمایی دقیق بکنید باتشکر از زحمات شما

1 پـاسـخ

بازدید : 236 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران