۴۴
۷۰
خانــم

امکان ارتودنسی برای پر نمودن جای خالی دندان 6 و کمک به بیرون آومدن دندون عقل نهفته؟

سلام آقای دکترفهیمی،شما کلنیک سپیدفام کار می کنید؟من دندون 6 ام در فک بالا و چپ،عصب کشی سده بود ولی الان کیست در آورده و متخصص ریشه سپید فام تشخیص دادند که باید بکشم و در همون فک یک دندون عقل نهفته دارم ،میخواستم ببینم امکانش هست که بعد از کشیدن دندون 6 با ارتودنسی دندون 7 رو به جای خالی دندون 6 هدایت کرد و فضا رو برای رویش دندون عقل نهفته باز کرد؟ ممنون میشم از راهنماییتون،اگه لازم باشه بفرمایید تا حضوری خدمت برسم

1 پـاسـخ

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتودنسي در تهران