۴
۱۷
آقــا

بیش فعالی؟

پسر 4 ساله من خیلی پرتحرک و شیطنت های بی پروا انجام میده طوری که مدام باید مراقبش باشم تا کارخرابی نکنه
میخواستم بدونم چطور میشه تست هارا انجام داد تا متوجه بشیم پسرم‌بیش فعاله

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم بيش فعالي با شلوغ بودن و پرانرژي بودن متفاوته و بايد متخصص تشخيص بدهد که اين کودک بيش فعال است يا پرتحرک ملاکهاي تشخيصي ما در زمينه هايپراکتيوي و بررسي توجه و تمرکز و حافظه مي باشد که اگر توجه و تمرکز و حافظه شرايط خوب و قابل قبول که در رفرنس دي اس ام راداشته باشند آن زمان براي هدايت و کنترل هايپر اکتيو بودن کودکتان ميشود مشاوره هاي لازم را داد حتما با تلفن 09123506114_02177417958 دفتر کاردرماني و توانبخشي توان آفرين تماس بگيريد_سپاسگزارم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاردرماني در تهران