درد دست؟

باسلام اقای دکتر مدتی بودکه دستم درد می کرد که الان خیلی شدید شده که امونم را بریده نمیتونم کار کنم نه غیره...
ازارنج تاکتفم همیشه خشک وقتی که میخوام حرکتش بدم یاچیزی بردارم اینگاری بایه چیز تیزی زدن چاک خورد چنان چرقه ای میزنه یامثلأ یه پیچی میخوام ببندم بایه فشار کوچک دستم یحالتی اینگاری بازمیشه چطوری بگم ترک بازمیشه امونم رو برید ایابشما منظورم همون طب سوزنی مراجعه کنم یانه لطفأ راهنمایی کنید ممنون م

1 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران