کمر درد؟

با سلام و احترام. دکتر من کمر درد دارم که عکس ام ار ای گرفته متوجه شدم دیسک چهار و پنج مشکل داره نوشته دی هیدراته شده و نوشته s1 l5 زده بیرون و فتق نوشته دارم.
من درمان انجام دادم خوب شد تا 10 روز دوباره یه روز برا جوراب پوشیدن دولا شدم دوباره درد برگشت همون دردهای قدیمی میزنه پای چپمو تا کف پاه میگیره و سفت و درد میگیره الان تموم دردام داخل لگن و به پایینه. نظرتون چیه و چه کنم. با استراحت و قرصها و امپول خوب میشه یا عمل کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 186 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران