سلام آقای دکتر وقت بخیر ؟

ببخشید آقای دکتر من دو ساله زندگی مشترک رو با همسرم شروع کردم ولی خانمم بعضی مشکلاتی دارد یکی از مشکلات اینکه وسواس هست وقتی هروز هفته جایی رو تمیز میکند یا چیزی رو جابجا میکند دوباره چند روز بعد وسواس فکری برایش پیش می آید و دوباره باید هرروز این کارش هست و این امر باعث اختلافت بین ما بو جود امده
دومین مشکل در زندگی ما پرخاش گری زیاد خانمم هست بدون اینکه مشکلی در زندگیمان باشد بدبین هست همیشه منفی فکر میکند همیشه خودش و خانوادش برایش مهم هست و در ازای ان از من میخواهد با خانواده ام دشمن باشم بددهنی میکند باعث اختلافات شدید خانوادگی شده ایم در یک طرف هم خانوادش هم مقصر هستن هروقت با من مشکل دارد یا راجب خانوادم دشمنی میکند انها پشتش را خالی نمیکنن و او رو تحریک میکنم .در کل تو این دو سال زندگیمام بدجور تحت تاثیر این مشکلات بی اساس درش ناراحتی پیش امده هست در ضمن من واقعا زندگیمان را هم دوس دارم و دوس ندارم بخاطر این مسائل جدایی و طلاق راهکارمان باشد از شما آقای دکتر تقاضا دارم راه گشای مشکلات ما باشید چون روز به روز بدتر میشود و من از زندگی ناامید تر و از خانواده ام دورتر میشوم بخاطر خودخواهی های بی اساس همسرم تقاضا دارم مشکل ما رو بازگشایی کنید چه با گفتار درمانی چه با دارو درمانی در این زمینه ها

1 پـاسـخ

بازدید : 156 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران