۴۵
۶۸
خانــم

درد در بین ناف و بالای مثانه؟

با سلام و درود خدمت شما عزیزان

یه چند وقتی هست که پدرم در بالای مثانه و زیر ناف دقیقا وسط این دو منطقه احساس درد می کنه. درد ها به صورت شدید و تقریبا 5 تا 6 ساعت ادامه داره. چندین بار به (پزشک عمومی و حتی مجاری ادراری)چه در شهرستان خودمون (ایوان) و چه در استان (ایلام) مراجعه کردند که الان بیشتر از 5 الی 6 ماهه که نتیجه بی حاصل بوده.

هر کدومشون دارو های جدید مینویسند آخرین داروهاش اینها هستند
گاباپنتین100 شبی یکی
سبکس - سلوکسیب 200 هر 12 ساعت یکی
دی سیکلومین 10
و چند تا آمپول که یکیشون رو همون موقع زد و بعدی رو هم گفت که 20 روز بعد باید بزنی.

ممنون میشم که هر چه سریعتر جواب بدید

1 پـاسـخ

  • درود بر شما
    متاسفانه تجويز دارو بدون تشخيص دقيق باعث مي شود بيماري اصلي درمان نشود و ادامه يابد. هميشه يادتان باشد از پزشک خود علت تجويز دارو و تشخيص بيماري را بخواهيد و اين حق شما به عنوان يک بيمار است!
    در مورد پدر ارجمند تان، ابتدا پزشک عمومي يا خانواده شما بايد شرح حال دقيق و معاينات دقيق را انجام دهد و سپس بر اساس نتايج بررسي هاي اوليه اقدام به تجويز آزمايشات يا تصويربرداري هاي ضروري نمايد و در صورت عدم نتيجه گيري بيمار را با نامه به پزشک متخصص مربوطه ارجاع دهد. هر پزشکي بايد در صورت تجويز دارو مشخص کند که تنها براي تسکين درد است يا درمان بيماري خاصي که تشخيص داده است!

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران