آب اوردن ریه؟

با سلام مادر من دارای کنسر سینه چپ هستند که بر ستون فقرات متاستاز داشته .چند روزی است دچار تنگی نفس بودند و اکسن انجام داده ایم و گفتن قسمتی از ریه سمت راست آب اورده است. ایا علت این اب اوردن به کنسر مربوط است؟
درضمن قبلا ایشان dvt و آمبولی هم کرده اند.
در شهریور هم اسکن ریه انجام داده اند و سالم بود و دو ماه پیش هم نزد پزشک آنکولوژی خود رفته و مشکلی مشاهده نشد. مادرم پارسال هم 10جلسه پرتو شده و از اپول اکسجوا و قرص لتروزل و نوراپا استفاده می کنند.لطفا در اسرع وقت پاسخ بدید. واقعا شرایط بدی داریم

1 پـاسـخ

بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران