۲۵
۴۳
خانــم

پوست و مو؟

سلام من قبلا صورتم جوش زده و رد جوش هاش مونده ب حالت لک های قهوه ای رنگ ممنون میشم اگه یه درمان خوب بهم بگین و اینکه پوستم خیلی پیر شده مخصوصا دستهام اگه یه راحل خوب نشونم بدین ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • درمان جاي جوش ها اگر عميق باشند نياز به درمان هاي چند مرحله اي دارند و بايد با حوصله انجام بشن........براي دست ها بايد در معاينه علتش مشخص بشن .......بهرحال استفاده از مرطوب کننده و همين طور سعي کنين تا جاي ممکن از ابگرم براي شستشوي دست استفاده نکنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران