2/
خانــم

وزن کم؟

با سلام دخترم بدو تولد 2/650 وزن داشت و الان که 2 سالو نیمشه 9 کیلو هست و قدش 78 و دور سرش 146 هستش انواع ویتامین ها رو میدم و غذا میخوره ولی بیشتر از غذایی که میخوره دفع میکنه. انگار هیچی جذب بدنش نمیشه چکار کنم

1 پـاسـخ

  • سلام
    قد،وزن ودورسر فرزند شما براي يک دختربا اين سم کم هست و ميشه گفت متناسب براي يک بچه ي يکساله ميباشد البته از قد و دورسر تولد اطلاعاتي داده نشده ولي در مورد وزن ميشه گفت با توجه به وزن تولد پايين،سرعت وزن گيري بد نبوده اما بهرحال به وزن کم تولد هم براي جبران فرصتي داده ميشود که در مورد فرزند شما ميشه گفت اين کاهش وزن جبران نشده.پس نياز به بررسي دارندکه بهترين حالت مراجعه به فوق تخصص غدد کودکان ميباشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 397 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم کودکان در تهران