درد در دست چپ وقلب؟

سلام یک هفته هست که شب ها (چند ساعت)و گاهی بعداز ظهر دست چپم و قلبم درد می کند انگار که روی قفسه سینه ام وزنه ای سنگین قرار دادن دست چپم درد می کند اما احساس خدری وبی حسی هم دارم و تنگی نفس هم دارم گاهی وقتی بلند میشم تپش قلب شدیدی هم می گیرم .درطول روز هم احساس خستگی می کنم گاهی درحالت ایستاده سرگیجه دارم توان انجام کارهایم را از دست دادم .سه سال پیش 3بار در طول چند ماه قلبم شدید درد می گرفت ودرد در دست چپم هم پخش می شد اما ناگهانی بود واز نیم ساعت بیشتر طول نمی کشید و درضمن تپش قلب هم داشتم وضربان قلبم 120 بود به دکتر مراجعه کردم بعد از اکو ونوار قلب گفتن چیزی نیست استرس وهیجان نداشته باش و آزمایش تیروئید نوشتن و3 قلم قرص دادن که من پی نگرفتم. البته یک ماه قبل حادثه ای برام رخ داد و حالت روحی ام را بهم ریخت و بسیار غمگین شدم به نظر شما باید به پزشک مراجعه کنم یا چیزی نیست؟

2 پـاسـخ

  • سلام. همانطور که همکار محترم اقاي دکتر نوروزي فرمودند شما مشکل قلب و عروق نداريد و بايد جهت کنترل استرس ها به متخصص اعصاب وروان مراجعه نماييد. استرس خودبخود خوب نخواهد شد و به مرور بد تر شده و کليه بخشهاي بدن را تحت تاثير قرار ميدهد و عملکردهاي شما را افت ميدهد و رنج ريادي به شما تحميل ميکند.استرس مزمن شانس بيماريهاي قلب و عروق را درسالهاي بعدي زياد ميکند . پس سريعن براي درمان اقدام کنيد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 219 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران