مشكل مهم گوارشى نیازبه راهنمائى دارم؟

باسلام وعرض ادب .بنده حدوداازپنج سال پیش بدلیل مصرف متادون وقرص كلونازپام واعصاب یبوست بودم ورژیم غذائی مناسبی نداشتم چون اطلاعی نداشتم .دوسال پیش یكشب بادلدردشدیدواسهال ازخواب بیدارشدم .فردایش هنگام دفع متوجه چیزی شبیه به پوست روده وچرك وبلغم درمدفوع شدم رفتم حالم بدشددچارافت فشارضعف وبدن درددلدردتنگی نفس البته اسهال نبودم ولی مدفوع شل وبی قوام ودچارسوءهاضمه چندباربه پزشكان اورژانس بیمارستان مراجه نمودم وآمپول وسرم طب ولرزضعف هم داشتم خلاصه یكماه دورخودم چرخیدم تابه پزشك داخلی وایشان گفتندكه شماكولیت زخمی داریدقرص امپرازول وسه رقم انتی بیوتیك تاچهارده روزتجویزویك معرفی نامه جهت مراجعه به پزشك گوارش بامصرف داروهاسی درصدحالم خوب شدنزدپزشك متخصص گوارش وایشان همزمان دریكروزآندوسكبی وكولونسكبی انجام ونمونه برداری كردندونتیجه بدین قراراثرزخم كهنه اثنی عشركه دراثرمیكروب قبلی معده كه بخوبی درمان شده .گاستریت غیرزخمی بواسیرخفیف واثرزخم منتشردرانتهای 20 سانتیمتری انتهای راست روده كه فعلاتاجواب نمونه برداری باشك به IBDشیاف مزالازین500كپسول اس امپرازول قرص دمپریدون وكپسول كربوگل پمادانتی هموریدشیاف انتی هموریدتجویزوبعدازچندروزاستفاده حالم بهترشداماهنگام دفع سوزش بسیارخفیفی داشتم كه بامصرف پمادخوب میشدسپس بعدازچهل روزجواب نمونه برداری ازبیمارستان گرفتم ونزدایشان مطب رفتم وجواب راخواندندوگفتندونوشتن خوشوقتانه شكی كه برIBDمیشدبرطرف شدفعلاشیاف مزالازین وامپرازول راتادوسال ادلمه بده تایكسال دیگه تقریباحالم خوب بودكه ان سوزش خفیفیكه كه هنگام دفع داشتم ناگهان بسیارشدیدشدبطوری كه زندگیم رامختل كرددوباره نزدایشان رفتم ~ماددیلتیازم وروغن كرچك تجویزكردندامابهبودحاصل نشدومتاسفانه نزدپزشك جراح فرستادندكه پس ازمعاینه گفتندشمامشكلی دررابطه باهمورویدیاشقاق یاابسه ....نداریدلذابرای بررسی دقیق بایدكولونوسكبی دوباره شویدنزدیك دكترگوارش دیگه رفتم وبادیدن خلاصه پرونده بنده راكولونسكبی كردندوگفتندكه تاانتهای روده شماراتاانتهامشاهده كردم وهیچ مشكلی نداردوفقط چندتاترك درركتوم وضعف عضلات كف لگن داریدكه به مرورزمان خوب میشید لذاتایك ماه دیكه شیاف مزالازین راادامه بده وبیامطب كه متاسفانه مصادف شدباشیوع ویروس كروناوایام نوروزخلاصه بعدازعیدنزدایشان رفتم گفتم هنوزخوب نشدیدوایشان هم ماننددكتراول گفتندكه تاخالا بایدخوب میشدی احتمالا مشكل ازاعصاب یاسیاتیك واین حرفاست كه دردیك طرفه مقعدكه به كشاله رانم میزندبنده رفتم جهت دیسك كمروسیاتیك امامشكلی نداشتم دیگرازدكتررقتن خسته شده بودم وسرخودشیاف مزالازین وكپسول مبورین وكلدینیوم سی تاالان كه دارم این خلاصه پرونده رابرای جنابعالی مینویسم استفاده كردم یك مدت خوب بودم البته گاززیادی دفع میكنم كه بارژیم غذایی مناسب فعلایبوستم راكنترل كردم اماسمت چپ مقعدم دردكنه هنگام دفع سوزش دارم مقعدم ازداخل متورم میشه ونمیتوانم گازدفع كنم چون هنگام استفاده ازشیاف شیاف بسختی داخل میره ودردمیگیره ودردمیگیره.سوالم اقای دكتراینه اصلااستفاده كنم این شیاف رایاخیرچكاركنم؟بخداپزشكم دیگه بنده راویزیت نمیكنه میگه مشكل ازاعصاب وروانته البته سابقه اعصاب وروان دارم دارم؟دیگه نمیدونم خواهش میكنم بنده راراهنمایی بفرماید بفرماید.باتشكرازوقتی كه برای این حقیرمگذارید گذارید.

1 پـاسـخ

  • سلام
    از شياف آنتي هموروئيد شبها و شياف گليسرين در طول روز يکبار تا يک ماه استفاده کنيد و نتيجه را به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 177 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران