پدرم تنگی نفس شدید گرفته هم اکنون یک هفته بیمارستان بستری هست و بهبودی نداره؟

به جهت تنگی نفس و مشکوک به کرونا علیرغم یک هفته بستری در بیمارستان و گرفتن انتی بیوتیک و غیره بهبود نیافته سی تی از سینه شده ریه درگیره ملاقات ممنوعه دسترسی به پزشک و پرستار ممنوعه موندیم چی بکنیم و چی باید کرد ممنون میشم مشاوره بدهید.

1 پـاسـخ

  • سلام
    صبر کنيد و آرامش خود را حفظ کنيد و اجازه دهيد همکاران ما کارشان را بکنند. جز صبر و امي به خدا کاري نمي توان انجام داد. در کدام شهر و بيمارستان؟ شايد من بتوانم پيگيري کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 221 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران