۲۰
۷۴
آقــا

ممکن هست باردار باشم ؟

سلام خانوم دکتر ببخشید من در دوران مجردی اتقاق افتاده چندبن ماه پریود نشدم عقب انداختم بعد دکتر گفت احتمال داره تنبلی تخمدان داشته باشم از وقتی هم نامزد کردم با استفاده از قرص ال دی تا چندین بار منظم شده عادت ماهیانه ام این ماه قرص رو نخوردم نزدیکی هم داشتم ولی هنوزم دخترم ممکن هست باردار باشم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم،بدون دخول احتمال بارداري کم هست ولي صفر نيست اگر نزديکي داشتين ،مطمئن ترين کار اين هست که وقتي مريودتون عقب ميفته يه تست بتا بدين که مطمين بشين از عدم بترداري ،براي تخمدان تنبل اگر ازمايش و سونو چيزي دارين برام بفرستين که نگاه بکنم و بهتون بگم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران