۱۵
۴۰
خانــم

مشکلات روده و داخلی؟

سلام وقتتون بخیر
من دختری 16 ساله هستم که چند مدته در مدفوعم خلط خونی میبینم کاهش وزن داشتم، کم خونی دارم و به شدت گرفتگی لگن و مقعد دارم به طوری که ناگهانی تیر میکشه و اصلا نمیتونم تعادلم رو حفظ کنم و سرپا بایستم البته این درد رو در ناحیه پایین شکم و کمرمم دارم
مدتی قاعدگی هام نامنظم شده و و این ماه اصلا خونریزی نداشتم لازم به ذکر هست چندین مرتبه دچار کیست تخمدان شدم و در حال حاضر هم کیست دارم
علت این مشکل چی میتونه باشه؟! در ضمن پدربزرگ بنده سابقه سرطان رو داشتن

1 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران