۴
۲۰
خانــم

دستشویی رفتم مداوم کودک به خاطر استرس و در بیشتر مواقع عدم ادرار؟

باسلام و احترام
فرزند اینجانب دختر و 4 ساله می باشد که در یکی از شب ها بعد از ادرار کردن در رخت خواب از ترس از خواب پرید و علارغم برخورد مناسب بنده و همسرم با او و دلداری دادن به او پس از آن تاریخ مداوم به دستشویی می رود و وسواس پیدا کرده است با اینکه در اکثر موارد ادرار نمیکند ولی این استرس را دارد و هر 40 دقیقه تا یک ساعت اصرار دارد که ادرار دارد و در هنگام خواب نیز 2 تا3 بار بیدار میشود و به دستشویی می رود. این موضوع حدود 2 ماه است که به طول انجامیده.
خواهشمندم بنده را راهنمایی فرمایید تا جهت رفع مشکل پیش آمده اقدامات لازم را انجام دهم.
با تشکر فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 142 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک اطفال و کودکان در تهران