۳۲
۹۶
آقــا

در مورد بیماری کورونا ؟

باسلام و خسته نباشید بیست روز قبل سه روز پشت سرهم تب و گلو درد و بی حالی داشتم که با استراحت خوب شدم ولی از دو روز قبل اسهال شدم در صورتی که دائم یبوست داشتم و از امروز صبح دل درد و اسهال و از همه مهم تر استفراق داشتم که استفراقم فقد یه جور اب بی رنگ و ترش بود که اول صبح بود و اسحال هنوز دارم و حالت تهوه دارم و دل درد هم دارم این علایئم به کورونا مربوط میشه با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    فکر کنم اين سوال را جواب دادم. به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد احتمال کرونا خيلي کم است ولي در شزايط اپيدمي همه ما بايد هوشيار باشيم تنها در اين صورت مي توانيم زنجيره انتقال کرونا را بشکنيم. اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 284 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران