۳۷
۷۲
خانــم

کبد و هپاتیت بی فعال؟

سلام ، شوهرم 37 سالشه که بتازگی متوجه رنگ زرد پوست و چشمش و دردهای شکمی و تب شد و دکتر بعد از چکاب کامل گفت هپاتیت بی فعال داری طوریکه در هر سی سی خونش 6میلیون ویروس وجود داره وکبدش چرب گرید 3 هست و کمی سفت شده، داروی ویریبیت داد که بیست روزه داره استفاده میکنه ولی هنوزم هر چند روز یبار تب میکنه و شکم درد داره ،توی این یکماه مریض شدنش وزنش کم شده ، آیا این بیماری درمان قطعی داره؟
لطفا راهنماییمون کنید چه موادغذایی رو بیشتر بخوره و چه میوه ای ، و دمنوش خارمریم براش خوبه یا نه؟
یکساله ازدواج کردیم لطفا راهنماییمون کنید

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران