۳۵
۷۰
خانــم

مشکل تحلیل لثه بدلیل ایمپلنت اشتباه؟

سلام دکتر طلیعی عزیز...من حدود 7سال پیش یکی از دندانهایم را ایمپلنت کردم انا ایمپلنتم رو روی لثه ی تحلیل رفته انجام دادن و از پیوند استخوان و پودر ایتخوان استفاده نکردن...بمن گفته شده بخاطر اون ایمپلنت لثه دندانهای کناری هم دچار تحلیل شدن و کلا روی لثه های کل دهانم تاثیر گذاشته...همچنین گفته شده چون در اون قسمت استخوانی نیست که لثه رو ساپورت کنه پیوند لثه هم شکست میخوره
میخواستم ببینم ایا امکان پیوند استخوان برای اون قسمت و پیوند لثه یرای ققسمت های دگه هست؟و آیا این وصعیت قابل درست شدنه و جلوگیری از تحلیل لثه بیشتر ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پيشرفته لثه و ايمپلنت هاي دنداني در تهران