۳۴
۷۵
خانــم

با سلام من گلوم خیلی درد میکنه آب دهانم راقورت میدهم سخت است و سرم سنگینه و صدام کمی تغییر کرده الان ۴ ساله تیرویید دارم؟

میخواستم بدونم که با این شرح حال چه کار کنم خانم دکتر قفسه سینه ام تنگ شده سمت پهلوهام و کلیه هام درد میکنه و بالای دندانم روی لثه ام یه گوشت اضافه آورده گردنم هم خیلی درد میکنه قبلا تیروییدم کم کار بود در سال 97 کیسه صفرام را به خاطر تیروییدم آسیب زد به کیسه صفرام تو رو خدا لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران