سلام من سرفه های خشک همراه با تنگی نفس دارم ایاممکنه کرونا باشه ؟

سلام اقای دکتر من تقریبا ده روز پیش سوزش گلو داشتم بدون تب و تنگی نفس رفتم دکتررفتم که سرماخوردگی جزیی ولی بعد ازده روز امشب دوباره سرفه های خشک واحساس میکنم دوباره یه چیزی داخل گلوم وحس خفگی دارم ازش ایا ممکنه ازعلایم کرونا باشه

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من علايم کرونا نيست نگران نباشيد ولي نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و اگر تغييري در علايم شما ايجاد شد به من گزارش بدهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 186 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران