۵۳
۶۹
خانــم

مشکل ستون فقرات .ارتروزگردن؟

سلام وقت بخیر..53ساله هستم مشگل تنگی کانال نحاعی..اکحراف ستون فقرات..دیسک کمر..ساییدگی مهره گردن ..ارتروزگردن دارم ودرحال حاضر دست راستم ازمچ تاانگشتان سرمیشه وخیلی درناک هست کنارمفاصل انگشتانم هم زایده ایجادشده ..البته یکسال هم هست سیستم سمپاتیک بدنم دچاراختلال شده وتحت نظرمتخصص مغزواعصاب هستم ..ازشما راهنمایی میخوام واقعا دیگه نمیدونم چکارکنم ..ممنون ازشما

1 پـاسـخ

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي و درد ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران