۱۸
۷۶
آقــا

جای بخیه خط چال یا کنده شدن پوست؟

سلام من تصادف کردم چند وقت پیش الان تو صورتم جای بخیه خط و یک قسمت کوچیک پوست صورتم چال شده یا بهتره بگم کنده شده حالا میخام جاشون تو صورتم نمونه مثل اول کاملا پاک بشه ایا با لیزر دارو کرم اینا برطرف میشه یا باید جراحی پلاستیک کنم
باتشکر

1 پـاسـخ

  • موارد اینگونه را بدون معاینه و تشخیص میزان اسیب نمیتوان نظر دقیق داد......لیزر برخی پوست های اضافه بعد از بخیه و زخم را میتواند کم رنگ و هم سطح کند اگر عمیق هستند یا گسترده بعید میدانم نتیجه کامل و مورد نظر را بگیرید حتما به یک متخصص پوست یا جراح پلاستیک مراجعه کنید .....سپس هزینه های مالی و جلسات و احتمال بهبود را مقایسه کنید که دچار پرداخت هزینه های اضافه لیزر نشوید و در پایان مجبور به جراحی شوید.........(مشاوران مطب دکتر خلیلی )

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 379 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران