بی اختیاری مدفوع در کودکان ؟

با عرض سلام. یک پسر 6 ساله دارم. بعد از پوشک گرفتن در 3 سالگی در ایشان متوجه شدم، بعد از دفع کامل مدفوع و شستشو محل دفع ، به مقدار یک عدس دوباره از ایشان مدفوع خارج می شود، ولباس ایشان در اکثر مواقع که از دست شویی می آید بعد از حدود 10 دقیقه کثیف می شود ،
خودم بدنش رو کامل می شستم، حتی گاهی اوقات بلند و پا شو می کرد و می نشست ،دوباره می شستم ، بی فایده بود، الان بعد از 3 سال هنوز مشکلش برطرف نشده .
بعد از مدفوع و شستشو دوباره بعد از 10 دقیقه به مقدار یه عدس از ایشان مدفوع خارج می شود، ایشان مشکل یبوست ویا اسهال و مشکل زمینه ای خاصی ندارد و کاملا سالم ، با قد و وزن مناسب است ، آزمایش مدفوع تا به حال ندادم
لطفا راهنمایی کنید چه کار کنیم تا مشکلش حل بشود

بازدید : 212 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران