۳۴
۶۳
آقــا

عفونت ادراری؟

با عرض سلام آقای دکتر بنده 40 روز پیش نزدیکی داشتم با کسی دو روز از نزدیکی گذشت التم ترشح سفید آمد با سوزش رفتم دکتر دوتا آمپول با قرص داکسی سالکلین داد چهار روز بعد ترشحات قطع شد ولی سوزش شدید سر آلت موند رفتم پیش ستا دکتر اورولوژی یکی بهم دوتا قرص آزیترومایسین داد گفت دوتا شو یجا بخور یکی دیگه بهم قرص مال پرستا داد اوباس داد گفت بخور خوب نشد سوزش شدید یکی دیگه بهم قرص پروستا باریج داد با ستا آمپول زدم با قرص سیپروفلوکساسین 500 داد سوزش خوب نشد سر التم گز گز می‌کنه و نک التم بدجور سوز سوز می‌کنه تکرر ادرار دارم التمم ورم داره آزمایش کشت ادرار. با خون دادم منفی بوده استرس زیاد داشتم این 40 روز بعضی وقتا مسانه هم درد میگیره و وقتی نک التم ب شلوارم میخوره گوشت بدنم فک میکنم می‌ریزه تورو خدا ی کمک کنین کارگرم وضع مالی خوبی ندارم ی راهنمای کنین سه روز سوزش میره باز میاد

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران