کرم ارایشی بی ضرر؟

با سلام میشه لطفا یک کرم آرایشی بی ضرر که بشه روزانه ازش استفاده کرد برای پوست خشک پیشنهاد کنید?قیمتش اصلا مهم نیست،با تشکر

1 پـاسـخ

  • منظور از کرم ارایشی یعنی کرم پودر ؟؟ در حال حاضر برخی برندهای لوکس و با کیفیت هم اکثرا در تهران نمایندگی دارند که میتوانید با توجه به نوع پوست و میزان چرب یا خشک بودن و همین طور رنگ مناسب انتخاب کنید مانند : filorga...matis...dior......کلارنس و حتی لانکوم.....البته برند های با قیمت مناسب تر هم با کیفیتی خوب وجود دارند که علاوه بر رنگ و کرم پودر حاوی ضد افتاب هم هستند مانند لانسون یا بایودرما bioderma........اگر منظور شما از کرم ارایشی یعنی مرطوب کننده برای پوست خشک که تقریبا اکثر شرکت ها مرطوب مناسب پوست خشک دارند مثله : بایودرما...اورال.......(مشاوران مطب دکتر خلیلی )

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 430 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران