ژنیکو ماسیتی؟

با سلام عرض ادب و احترام خدمت دکتر عزیز.
راستش من 18 سالمه و با بیماری ژنیکوماسیتی (بزرگی سینه در مردان)روبرو هستم. آزمایش های متعددی دادم در مورد هورمون تستسترون و غدد مردانه ولی هم هورمون تستسترون هم میزان بود شکر خدا هیچ غده نداشتم.
حالا راستش امسال می خوام برای استخدامی شرکت کنم گفتم اگه میشه یک راه ساده و خوب جلوم بزارین. پزشک های دیگه هم رفتم ولی گفتن اگه بخوای با روش تهاجمی باید عمل کنی ولی نزدیک سه ماه رژیم گرفتم شکمم کوچیکه ولی سینه هام یه کم کوچک شدن.
حالا اگه به نظرتون لازمه لطفا قرصی دارویی تجویز کنین.ممنون .
انشالله سالم و برقرار باشید.

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد ، رشد و متابوليسم کودکان در تهران