درد ریه و قفسه سینه هنگام تنفس عمیق؟

سلام دکتر
2 روز است که هنگام تنفس عمیق در قسمت سمت راست ریه ام احساس درد میکنم و صبح هنگام بیدار شدن احساس کوفتگی دارم. همچنین وقتی نفسم را حبس میکنم به مدت چند ثانیه این درد بطور خفیفی ظاهر میشود.
علاِیم تب و بدن درد ندارم. اشتهایم به غذا خوب است و احساس خستگی ندارم.
چند روز پیش در محل کارم بخاطر شستشوی کف با وایتکس یک روز کامل در آنجا بودم.
فقط من آدم مظطرب و استرسی هستم و چند روزه بخاطر این بیماری کووید19 دچار اظطراب و استرس شدم.
نگرانم مشکل ریوی یا عفونت ریه ناشی از ویروس کرونا باشه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد و استرس را ازخودتان دور کنيد. اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. شما همه چيز را رعايت کرده ايد جاي نگراني نيست. نگران نباشيد. من هميشه پاسخگوي شما هستم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران