۱۵
۴۲
آقــا

خوردن شیر مانده ؟

سلام ی سوال داشتم من چند دقیقه پیش اشتباها ی شیری خوردم که حدود 3 یا 4 روز تو  دمای بیرون بود ولی تاریخ انقضا داشت رو بستش  و نمیدونستم متاسفانه طعمش هم تغییر کرده بود میخواستم بپرسم تا چند ساعت دیگه علائمش مشخص میشه؟ و چه علائمی خواهد داشت؟
و جایی هستم دسترسی به شهر ندارم که برم درمانگاه

1 پـاسـخ

  • باسلام:
    باتوجه به وزنتان اگربيشترازنيم ليترنخورده باشيدوبيماري دستگاه ايمني يامضعف اين دستگاه رانداشته باشيداسهال ومختصردلپيچه ورنگ پريدگي علايم شاخصي است که6تا12ساعت بعدازخوردن شروع و6تا12ساعت بعدهم برطرف ميشوندباخوردن آب وغذاهاوميوه هاي تازه ميتوانيددرمان رازودترازشروع بيماري شروع کنيددرابتدايک يادوموزمتوسط تابزرگ بخوريدواگرگرسنه هستيدبرنج وکباب(گوشتش راخودتان تهيه ودرصورتيکه تمايل به چرخ کردنش داريدچرخ کنيد)بيش ازحدتمايل خودتان چيزي نخوريد.
    اگربيماري ديگري داريديابيش ازدوتاسه ليوان يعني نيم تاسه چهارم ليترخورده باشيدممکنست علايم شديدترظاهرشوندکه بابستري موقت ياتجويزيک يادوداروبه صورت سرپايي مسئله قابل رفع است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران