۷
۲۸
آقــا

آیا پسرم دچاربلوغ زودرس شده؟

سلام خانم دکتر
دوست داشتم مطب خدمتتون برسم تا از نزدیک پسرم رو معاینه کنید ولی با توصیه‌هایی که برای خونه موندن میشه، ترجیح دادم پیام بدم.
پسرم کلاس اوله و 7 سال و 2 ماهشه. قدش 128 و وزنش 28 کیلو ئه. از تابستون روی پیشونی‌ش جوش درمیاد. تازگیا زیربغلش کمی موی نازک و تنک درآورده. پشت لب و صورتش کمی موهای کرکی داره. از تابستون که کاراته کار می‌کنه، به نسبت قبل اشتهاش بیشتر شده و وزنش زیاد شده.
نگرانم که دچار بلوغ زودرس شده باشه. چه کاری باید انجام بدم . ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    علائمي که فرموديد(جوش صورت،موي زير بغل .....) به تنهايي اصلا نشان دهنده ي بلوغ نيست،
    براي تشخيص بلوغ بايد حتما معاينه ي ژنيتال انجام بشه ،پس بايد توسط پزشک معاينه بشه.
    نگران نباشيد .
    بلوغ زودرس قابل درمان هست پس جاي هيچگونه استرس و نگراني وجود نداره.
    با آرامش به زندگي ادامه بديد و براي کاستن از هرگونه نگراني ،هرزمان که فرصت داشتيد به پزشک غدد کودکان مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 253 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران