عدم داشتن انگیزه برای درس؟

سلام وقت بخیر
من پشت کنکور هستم رشتم هم تجربیه مدتیه که اصلا حوصله درس خوندن ندارم خودم میخوام بخونما ولی دستو دلم اصلا سمتش نمیره من اوایل خیلی شاد بودم ولی الان اکثرا دپرسم
خیلی کلافم نمیدونم چیکار بکنم میدونم دارم به خودم وآیندم ظلم میکنم ولی همچنان به این کارای مزخرفم ادامه میدم
ممنون میشم راهنماییم بکنین که تو این مدت باقی مونده چیکار بکنم چجوری درس بخونم که رتبم خوب شه وبه هدفم برسم
متشکرم🌹🌹

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير در تايم مونده استوپ اتفاق افتاده رو با مرور کتابهاي راحت تر شروع کنيد و رفته رفته به روال خود برسيد. به نتيجه فکر نکنيد و سعي کنيد برنامه روزانه رو پيش ببريد. فکر به نتيجه استرس زاست. خواب درست و نرمش صبح داشته باشيد. بجاي افکار منفي و فکر به آينده،به الان و کاري که انجام مي دهيد زوم کنيد.و در ورت نياز به راهنمايي دقيقتر با مرکز مشاوره ارديبهشت تبريز هماهنگ شويد. موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران