۴ماه وسه روز
۶کیلو ۶۰۰
آقــا

بچه ما چهار ماه و سه روزشه و تا الان دل درد داره و همین باعث بی قراری و بی خوابیش شده؟

باسلام خدمت دکتر عزیز ممنون از این لطفی که تو این ایام در حق مردم داشتید
پسرم چهار ماه و سه روز دارد و از بدو تولد تا بحال دل درد داره و همین امر باعث بی خوابی و بیقراریش شده و حدود یک ماه است که دستشو تو دهنش میزاره و آبریزش دهن داره و گهگاهی چیزی میاد تو گلوش که قورتش میده مثل حالت رفلاکس بزرگسالان اکثر مواقع هم صدای روده هاش رو میشنوم که حالت دل پیچه است
ضمنا واسه پسرم از شربت گریپ واتر استفاده میکنم که جواب میده
از شیر مادر و سه چهار بار در روز هم از شیر خشک نان1 استفاده میکنه
البته از قطره پدیلاک کولیکید دایمیتیکون استفاده کردیم براش ولی گریپ واتر از همشون بهتر جواب داده
جناب دکتر عزیز شما چی دستور میدید که پسرم از این دل درد خلاص بشه

بازدید : 180 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران