دوماه خونریزی ولکه بینی دارم؟

سلام خسته نباشید من الان نزدیک دوماه خونریزی ولکه بینی دارم چندتادکتررفتم اصلا خوب نشدم قرص مدروکسی پروژسترونودوفاستون وترنسید مصرف کردم خوب نشدم یه کترگفت فیبرم داری 3سانت وخورده قرص ال دی دادومن دیابت دارم یه بسته تمام شد دردوره مصرف قرص ال دی لکه قهو های ولخته های کوچک قهوه ای داشتم الان خونریزیم خیلی زیاد شده لخته های خیلی بزرگ دارم نمیدونم چکارکنم درضمن دکترگفت اگه اینجوری باشی بایدکورتاژبشی لطفا راهنمایی کنیدچکارکنم

2 پـاسـخ

  • نمونه برداري از رحم بوسيله کورتاژ يا سرپايي براي شما إلزامي هست و درهمت ميبايست با تغيير دارو و دوز دارو خونريزيهاي غير طبيعيتان را برطرف کنيد.ديابت در ايجاد اين روند سهيم است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • وقت بخیر
    تمامی مذارک شما مانند سونوگرافی و آزمایشات هورمونی نیاز به بازبینی دارند. به منظور کنترل خونریزی درمان طولانی لازم میباشد. عدم پاسخ به درمان طبی نیازمند بررسی بیشتر از جمله کورتاژ تشخیصی می باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 768 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زایمان در تهران