عمل استخوان وصل به لگن ؟

مادر من استخوان وصل به لگن شگسته و در عمل اول در کاشمر پروتز گذاشته شده و دوباره بعد یکسال عفونت کرد و در گرگان پروتز عوض شد و چون پوکی استخوان داشتند دیواره ی لگن گم کم از بین رفته و دیواره را با استفاده از سیمان جراحی و .... ترمیم شد . و برای بار سوم که به زمین خوردن و دکتر گرگان گفتن یه تکه از استخوان شکسته و باید میله ی پایین تعویض بشه و عمل شدن .
والان باز دوباره یه تکه از استخوان شکسته و دکتر کسائیان فرمودند قسمت بالای پروتز در لگن فرورفته و باید دیواره گذاشته بشه و شما رو معرفی کردن . در ضمن مادر من وزنشون زیاد هست .

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي - جراح لگن و مفصل ران (هيپ) در تهران