با سلام.حدودا مدت 5ماه میشه که روی بدنم لکه های خارش دار به صورت شدید ریخته و روز به روز بیشتر میشه. این دانه ها در هر قسمت بدنم شکلی جداگانه و متفاوت هستند. چن بار دکتر رفتم اما جواب نگرفتم میخوام بدونم برای رفعشون باید چیکار کنم. ممنون ؟

با سلام. حدودا مدت 5ماه میشه که روی بدنم لکه های خارش دار به صورت شدید ریخته و روز به روز بیشتر میشه. این دانه ها در هر قسمت بدنم شکلی جداگانه و متفاوت هستند. چن بار دکتر رفتم اما جواب نگرفتم میخوام بدونم برای رفعشون باید چیکار کنم؟ ممنون

2 پـاسـخ

بازدید : 543 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران