۳۸
۸۹
آقــا

عفونت یا کرونا؟

باسلام
بنده چند وقتی است که از خستگی در پا رنج می برم. هفته گذشته یکشنبه در محل کار احساس درد در پاو جنگ و گریز در بدنم داشتم،به پزشک مراجعه کردم،پس از معاینه و سنجش علائم تب و اکسیژن و این ها مشکلی نداشتم. لیکن علائم دردپا دکتر را هم مشکوک به کرونا کرد. دوسه روزی بهم دارو،ازیترومایسین و ناپروکسن و شربت کوکنارخوردم و روز چهارشنبه رفتم تستPCRبه اصطلاح حلقی دادم که بعد از چند روز معلوم شد که الحمدلله منفی بود.
اما من یکشنبه هفته جاری یعنی تقریبا بعد از یک هفته تب مختصر داشتم و الآن باز احساس خستگی آزاردهنده در پاهایم دارم. و نمی دانم از معده هم هست یا درگیری ریه که قدری تنگی نفس دارم. علی ایحال شربت عسل ،چای دارچین و به قولی نوشیدنی های گرم و شربت نعنا می خورم.
خواستم راهنمایی ام کنید این خستگی و آزردگی پا ناشی از چیست؟آیا ممکنه خدای ناکرده ریه من درگیر شده باشد و عفونت داشته باشد؟بعضا تک سرفه دارم.و شب ها انگار در بدنم جنگ و گریز است. و از خواب پا میشم باسردرد و درد روی چشم و بعضاً گلو درد و خستگی پا و خستگی پا....خستگی آزاردهنده،از پله ها که بالا می روم انگارخون به پاهام نمی رسد.
الان فقط در شرایط درد و جنگ و گریز کلداکس آنفولانزا و ناپروکسن می خورم.
متاسفانه دکتر خوب بیماری های عفونی که وقت ندارد و تا هفته آینده وقت نمی دهد.
تشکر از راهنمایی بزرگواران

1 پـاسـخ

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در تهران