دیسک کمر؟

سلام اقای دکتر من 7سال پیش مهره 4و5عمل باز کردم الانم چند ماهه همش درد دارم یک ماه هست دیگه اونقدر پادرد شدید دارم ک خونه نشین شدم پامم میلنگه دکترگفته ک عصب ورم کرده خواستم بدونم اگه دوباره عمل انجام بدم پام خوب میشه ؟اخه حاضرم بمیرم ولی پام نلگه تورو خدا جواب سوالمو زودی بدین

1 پـاسـخ

  • با سلام عود مجدد علایم بعد از عمل جراحی علت های مختلفی دارد که شایع ترین علت چسبندگی بعد از عمل جراحی است .که با روش بسته نرولیز و باز کردن چسبندگی با کاتتر راکز و بعد توانبخشی فعال ستون فقرات و تقویت تخصصی عضلات برطرف میگردد.برای عمل مجدد بجز در موارد بی اختیاری ادرار و مدفوع یا بی حسی اطراف مقعد یا ضعف پیشرونده عضلات ،اقدام نفرمایید.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 685 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران