۱۳
۶۰
آقــا

آنسفالیت اتوایمیون؟

پسرم یه ماه قبل بیمارستان بستری بود تمام آزمایشات خوب بود دارو کورتون و ازیپم دادین دو هفته مصرف کرد حالش خوب بود الان پنج روزه که خواب آلوده و بی‌حال و فقط شام و ناهار بیدارش میکنم دوباره می‌خوابه اصلا حس و حال نداره پیام دادم واتساپ گفتین باید پلاسمای خون عوض بشه خواستم بیشتر در این مورد بدونم و کجا عوض میشه و آیا باید بستری باشه آیا بعد عوض شدن پلاسما آنسفالیت کاملا درمان میشه و اینکه چرا باید خون عوض بشه مگه مشکل خونی داره؟پلاسمای خون چه ربطی به آنسفالیتی و بیحالی؟

1 پـاسـخ

  • آنسفاليت اتوايمون بدليل فعال شدن سيستم ايمني بدن عليه بافت مغز يا سيستم عصبي بعد از يک عفونت يا هر دليل محرک ايمني اتفاق مي افتد.درمان خارج کردن واسطه هاي ايمني مانند پادتن ها و غير فعال کردن انهاست که در وحلهاول با داروهايي مثل کورتون يا ايمنوگلوبولين وريدي انجام ميشود.در صورت عدم پاسخ کامل با تعويض پلاسما ،اين پادتن ها ازبدن خارج ميگردند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در دوگنبدان